Zoersel

Kampen en lessen in Zoersel:

Get set om je skate-skills naar een hoger level te tillen! Ben jij klaar voor een waanzinnige zomerkamp-ervaring of wil je na de paasvakantie instappen in onze skate les? Dan ben je bij Thrillcampz aan het juiste adres! Wij organiseren epic skatekampen en lessen in het enige echte skatepark Turtleyard in Zoersel.

loading

Onze kampen en lessen in Zoersel:

Of je nu een beginner bent of al de nodige tricks kan, onze skate kampen zijn de perfecte kans om nieuwe vaardigheden te leren en te groeien als skater. Ons team van skatemonitoren staat klaar om je te begeleiden en uit te dagen op elk niveau.

In het skatepark Turtleyard, het beste skatepark in Zoersel en omstreken, zal je je helemaal thuis voelen. Dit park heeft alles in huis om je grenzen te verleggen en nieuwe tricks te leren. Of je nu een toekomstige Tony Hawk of een beginnende skater bent, bij ons ben je in goede handen.

We bieden ook exclusieve skate lessen aan, zodat je je vaardigheden op jouw tempo kunt verbeteren. We bieden lessenreeksen van 8 lessen aan voor beginners, gevorderden en zelfs experts! Onze skate monitoren zijn experts in hun vak en zijn er om je te inspireren en te helpen de beste skater te worden die je kunt zijn.

Onze kampen en lessen bieden niet alleen de kans om te skaten, maar ook om nieuwe vrienden te maken. Je zult de kans krijgen om je te meten met andere skaters, maar ook om te chillen en te genieten van het prachtige Zoersel. Verwacht veel plezier en adrenaline, en om jezelf uit te dagen om uit je comfort zone te stappen en nieuwe dingen te proberen.

Met een skateboard onder je voeten en een helm op je hoofd hoef je je alleen maar zorgen te maken over hoeveel plezier je zult hebben. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw plek bij Thrillcampz en bereid je voor op een zomer vol actie, avontuur en epische skate-moves! Skate on!