Schoten

Kampen in Schoten :

Welkom bij Thrillcampz Schoten! Hier organiseren wij heel wat verschillende kampen op twee prachtige locaties: Gym Sportcentrum en Campus Kajee. Onze kampen bieden een geweldige mix van avontuur, sport, plezier en fun voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar.

loading

Onze kampen in Schoten :

Gym Sportcentrum is de hoofdlocatie van Thrillcampz en is een echte state-of-the-art sportfaciliteit in Schoten die zich perfect leent tot het organiseren van verschillende van onze kampen. Gym sportcentrum beschikt over een breed scala aan sportfaciliteiten, waaronder grote tennishallen, padelvelden, danszalen, verschillende multifuncionele ruimtes, een outdoor Thrillzzone en nog veel meer. Onze kampen op Gym Sportcentrum bieden deelnemers de kans om bij onze racketkampen hun racket- en balvaardigheden verder te ontwikkelen op een speelse manier, verschillende nieuwe sporten te ontdekken zoals padel, pickleball, … en te genieten van uitdagende activiteiten onder begeleiding van onze geweldige monitoren.

Onze andere locatie in Schoten is de prachtige school Campus Kajee, gelegen in dezelfde straat als Gym Sportcentrum. Deze locatie biedt een fantastische outdooromgeving voor deelnemers om te ontdekken, te spelen en te groeien. Campus Kajee beschikt over tal van faciliteiten, zoals een grote sportzaal, een ontspanningsruimte, een grote refter, een groot voetbalveld, een prachtig speelbos en nog veel meer. Campus Kajee is van oorsprong een internaatschool. In de zomervakantie worden de meeste van onze interne kampen daar georganiseerd en kan je dus ook blijven slapen. Onze kampen op Campus Kajee zijn er op georganiseerd om deelnemers de kans te geven om hun creativiteit te ontwikkelen, nieuwe vriendschappen te sluiten en te genieten van uitdagende activiteiten in de buitenlucht.

Of je nu geïnteresseerd bent in sport, avontuur, creativiteit of gewoon in het hebben van plezier met leeftijdsgenoten, Thrillcampz Schoten biedt iets voor iedereen. Onze kampen worden begeleid door een team van ervaren en enthousiaste monitoren die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat deelnemers een onvergetelijke ervaring hebben.

Als je op zoek bent naar een leuke en uitdagende manier om je zomervakantie door te brengen, dan zijn de kampen van Thrillcampz Schoten de perfecte keuze. Schrijf je nu in voor een van onze geweldige kampen en maak de zomer van 2023 onvergetelijk!