Aarschot

Kampen in Aarschot :

Thrillcampz Aarschot is trots om samen te werken met Red-Fox Paintbal om de meest opwindende en avontuurlijke paintballkampen in de gemeente Aarschot aan te bieden. Onze paintball kampen zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers en bieden een unieke ervaring vol spanning en sensatie.

loading

Onze kampen in Aarschot:

Onze paintballkampen in Aarschot zijn ontworpen om de deelnemers te leren over teamwork, strategie, en het belang van communicatie. Dit alles terwijl ze zich in een omgeving bevinden die veilig, uitdagend en leuk is. We werken samen met Red-Fox Paintbal, een bedrijf met jarenlange ervaring en een onberispelijke staat van dienst op het gebied van paintball. Dit betekent dat wij onze deelnemers een paintball-ervaring kunnen bieden die ongeëvenaard is.

Onze paintballkampen worden geleid door Thrillcampz monitoren die zich inzetten voor veiligheid en plezier voor alle deelnemers. Onze monitoren zorgen voor een grondige uitleg van de veiligheidsvoorschriften en de juiste manier om de paintballapparatuur te gebruiken, zodat iedereen veilig en zelfverzekerd kan spelen.

Onze paintballkampen vinden plaats op een prachtige locatie in de gemeente Aarschot, omgeven door adembenemende natuur en landschappen. Dit zorgt voor een geweldige sfeer en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

We bieden verschillende paintballkampen doorheen het jaar aan, afhankelijk van de leeftijd en ervaring van de deelnemers. Al onze paintballkampen zijn inclusief alle benodigde apparatuur, waaronder paintballgeweren, maskers, en kogels. Ook zorgen we voor voldoende pauzes, zodat deelnemers de tijd hebben om uit te rusten en te genieten van een snack en een drankje. 

Thrillcampz en Red-Fox Paintball zorgen ervoor dat elke paintball-ervaring onvergetelijk wordt. Boek nu jouw paintballkamp in Aarschot en geniet van een weekje vol avontuur en spanning!

paintballkamp
paintballkamp
IMG 9413
paintballkamp