Antwerpen

Kampen in Antwerpen:

Welkom bij Thrillcampz Antwerpen! Wij zijn verheugd om onze kampen te kunnen aanbieden op een van de meest centrale locaties in Antwerpen: het Onze-Lieve-Vrouwecollege, gelegen op de Frankrijklei tussen het Theaterplein en het stadspark. Onze kampen op het OLVC zijn ontworpen om kinderen en jongeren van alle leeftijden een mix van avontuur, sport, teambuilding en fun te bieden, terwijl ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen en hun grenzen verleggen.

loading

Onze kampen in Antwerpen:

Het Onze-Lieve-Vrouwecollege is een prachtige locatie met een rijke geschiedenis. De campus bestaat uit verschillende gebouwen en is voorzien van tal van faciliteiten, waaronder een grote sporthal, moderne lokalen, verschillende leuke speelplaatsen en nog veel meer. Onze kampen op deze locatie bieden deelnemers de kans om deel te nemen aan een breed scala aan activiteiten, van indoor en outdoor sporten tot verschillende workshops en buitenavonturen.

Ons ervaren team van monitoren staat klaar om deelnemers te begeleiden bij hun ontdekkingstocht en te helpen bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. Of het nu gaat om het leren van nieuwe sporten, gamen op een nieuwe console of gamecomputer of het bouwen van vertrouwen en teamworkvaardigheden, Thrillcampz Antwerpen biedt een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen en jongeren kunnen groeien en bloeien.

Onze kampen zijn gericht op kinderen en jongeren van alle leeftijden en interesses. Of je nu houdt van skateborden, gamen of gewoon plezier maken met vrienden, Thrillcampz Antwerpen biedt een kamp dat perfect bij je past.

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om je zomervakantie door te brengen, dan zijn de kampen van Thrillcampz Antwerpen de perfecte keuze. Schrijf je nu in voor een van onze geweldige kampen op het Onze-Lieve-Vrouwecollege en maak de zomer van 2023 onvergetelijk!