Zandhoven

Kampen in Zandhoven:

Welkom bij Thrillcampz Zandhoven! Wij zijn blij om onze creatieve kampen voor jongere kinderen te kunnen aanbieden op een van de beste locaties in Zandhoven: ‘t Zandhofje. Deze basisschool is de perfecte locatie voor onze kampen, met tal van faciliteiten en ruimtes waarin kinderen zich kunnen uitleven en hun creativiteit kunnen ontdekken. Op deze locatie bieden we ook enkele gamekampen aan, perfect voor kinderen die van gamen houden.

loading

Onze kampen in Zandhoven:

Onze kampen zijn speciaal ontworpen voor jongere kinderen en richten zich voornamelijk op creativiteit en plezier. Of het nu gaat om tekenen, schilderen, knutselen, dansen of zingen, onze kampen bieden een breed scala aan activiteiten waar kinderen van kunnen genieten. Onze gemotiveerde monitoren zullen de kinderen begeleiden en hen helpen bij het ontdekken van hun talenten en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Naast onze creatieve kampen bieden we ook verschillende gamekampen aan op deze locatie. Deze kampen zijn perfect voor kinderen die van gamen houden en zich willen verdiepen in verschillende spellen en consoles. Onze monitoren zijn zelf gamers en zullen deelnemers begeleiden bij het ontwikkelen van hun vaardigheden en het verkennen van de nieuwste games.

Thrillcampz Zandhoven is de ideale plek voor jongere kinderen om te leren, ontdekken en plezier te hebben. Onze kampen bieden een veilige, inclusieve en uitdagende omgeving waarin kinderen zich kunnen ontwikkelen en groeien. We geloven dat creativiteit en spel belangrijke elementen zijn voor de ontwikkeling van kinderen en we willen hen de kans geven om deze te ontdekken.

Als je op zoek bent naar een geweldige manier om de zomervakantie door te brengen voor je jongere kinderen, dan zijn de kampen van Thrillcampz Zandhoven de perfecte keuze. Schrijf je nu in voor een van onze creatieve kampen of gamekampen en geef je kinderen een onvergetelijke ervaring!