Kampthema’s

Ontdek hier onze verschillende kampthema's:

Kidz

Coole kampen voor de allerkleinsten

In onze kidzkampen (kleuterkampen)  nemen we alle kinderen vanaf geboortejaar 2008 mee op avontuur! Per kampweek maak je kennis met een leuk thema met daarin heel wat leuke en uitdagende activiteiten, helemaal op maat van de kinderen. Op het einde van de week ga je naar huis met heel wat te gekke ervaringen, nieuwe vriendjes, al je crea- en knutselwerkjes en een coole Thrillcampz gadget!

Fun & Explore

Knotsgekke kampen voor iedereen!

Speel jij graag games? Vlieg je graag met een drone? Bouw je graag kampen? Altijd al eens willen werken met een 3D printer? Interesse om te leren hacken? Helemaal wild van salto’s springen in een trampolinepark? In onze fun & explore kampen dompelen we je helemaal onder in een bad van activiteiten rond het kampthema dat jij kiest! Elk kamp combineren we alle activiteiten met heel wat sport & spel activiteiten!

Boardz

Time to ride!

Haal dat board maar vanonder het stof en vijs die wieltjes maar wat vaster. In onze verschillende skatekampen trekken we naar de beste skatespots van Vlaanderen, zowel indoor als outdoor. Daarnaast krijg je (afhankelijk van je kamp) nog andere activiteiten zoals snowboarden, surfen, graffitispuiten,… Het vervoer naar de verschillende locaties is in onze skatekampen altijd inbegrepen!

Sportz

Geen zomer zonder sportkampen!

Naast skaten organiseren wij ook nog heel wat andere superleuke sportkampen met o.a. padel, tennis, spikeball, freerunning, urban dance, voetbal en nog zo veel meer! Naast al dat sporten is er in elk sportkamp nog heel wat ruimte voor andere activiteiten zoals nerf- en laserbattles, teambuildingsspelletjes, challenges van onze monitoren,…

Adventure

Kom jij mee op avontuur?

Ben jij op zoek naar gekke outdoor kicks? In de adventurekampen beleef je heel wat nieuwe avonturen! Of je nu in het hoogtouwenparcours van Ronse hangt, in het bos kampen bouwt of in tentjes slaapt in Schoten of Waregem; door de combinatie van fun, avontuur en gezellige kampmomenten zoals een kampvuur, beleef je samen met je nieuwe kampvrienden een geweldige week!