Ronse

Kampen in Ronse :

Welkom bij Thrillcampz Ronse! In de prachtige gemeente Ronse, gelegen in de Vlaamse Ardennen, organiseren we geweldige en avontuurlijke kampen op de prachtige locatie De Ijsmolenhoeve. In deze kampen staan heel wat verschillende avontuurlijke activiteiten op de planning!

loading

Onze kampen in Ronse:

Onze locatie in Ronse is ideaal voor kinderen die houden van avontuur, uitdagingen en spanning. We bieden hier met onze verschillende kampen een echte outdoor ervaring aan waar kinderen zich kunnen uitleven in de natuur en nieuwe vaardigheden kunnen ontdekken. Om de outdoor beleving helemaal compleet te maken overnachten we in tenten.

Op onze kampen in Ronse kunnen kinderen zich uitleven in de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen. Ze kunnen hier kennismaken met verschillende outdoor activiteiten zoals klimmen, lasershooten, boogschieten, een korte survivaltrip en nog veel meer.

Deze locatie is perfect voor kinderen die houden van de buitenlucht en graag nieuwe uitdagingen aangaan. Het is een veilige en uitdagende omgeving waar kinderen kunnen groeien en nieuwe vrienden kunnen maken.

Onze gemotiveerde monitoren staan klaar om de kinderen te begeleiden en te helpen bij het ontdekken van nieuwe vaardigheden. Ze zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin kinderen kunnen leren en groeien.

Onze avontuurlijke kampen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. We zorgen ervoor dat elk kind op zijn eigen tempo kan groeien en zich kan ontwikkelen.

Dus als jouw kind houdt van avontuur en spanning, dan zijn onze kampen in Ronse de perfecte keuze. Wij garanderen een onvergetelijke ervaring in de prachtige natuur van de Vlaamse Ardennen. Schrijf je nu in en geef jouw kind een unieke ervaring cadeau!