fbpx

Birthdayz

Ben jij op zoek naar een leuk verjaardagsfeest?

Bij ons kan je niet alleen terecht voor waanzinnig leuke kampen maar ook voor de leukste verjaardagsfeestjes!

Wij organiseren feestjes in vier verschillende thema’s: gamen, adventure, hip hop en sportz! Geen enkele verjaardag is bij ons hetzelfde! Wij gaan graag met jullie in gesprek om je feestje volledig te personaliseren.
Voor onze game party komen we zelfs graag naar jouw thuis om dit feestje te houden!  

Game party

Speel samen met je vrienden de coolste games zoals Fortnite, FIFA22, Rocket League op onze consoles (waaronder zelfs PS5) en gamecomputers. Nadien trekken we met de gamers naar buiten voor een laser- of paintballbattle!

Adventure Party

We trekken de bossen in om de leukste adventure games met de groep te spelen. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende opties dat we graag met jullie afstemmen. Een van onze vaste opties is een lasershoot of paintball batle!

Hip hop party

Onze professionele danscoach leert je in een sessie van 2 uur een coole hip hop choreografie aan. Verder kan dit feestje aangevuld worden met allerlei andere leuke activiteiten. Dit bespreken we graag met jou om een keuze te maken.

Sportz Party

Zin in een sportief feestje? Op onze locatie kunnen we je heel wat verschillende racketsporten aanbieden zoals tennis (i.s.m. Gym Tennis & Padel Academy), padel (i.s.m. Antwerp Padel Academy), badminton, squash, tafeltennis, …

Kidz Party

Een verjaardagsfeestje op maat van jouw kleuter of jong kind. Dino’s, jungle, piraten, prinsessen: alles is mogelijk! We gaan met jou in gesprek om een feestje en activiteiten op maat samen te stellen. Dit kan zowel op onze locatie of bij je thuis.

Follow Us

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met gebruik hiervan.