Waregem

Kampen in Waregem:

Welkom bij Thrillcampz Waregem!  Thrillcampz biedt onvergetelijke zomerkampen in samenwerking met De Geestige Put in Waregem. Onze kampen staan volledig in het teken van waterpret en bieden een unieke ervaring vol spanning en sensatie.

loading

Onze kampen in Waregem:

Waregem is een prachtige gemeente met heet wat leuke activiteiten en is vlakbij Kortrijk gelegen. Onze kamplocatie, De Geestige Put, is de perfecte plek voor een onvergetelijke zomer. Hier staan avontuur en ontspanning centraal. We bieden een breed scala aan activiteiten aan, waaronder een wipe-out op het water, het Aqua Adventure Park en nog veel meer. Onze enthousiaste monitoren zorgen voor een leuke beleving waarin uw kinderen geweldige ervaringen opdoen en nieuwe vrienden kunnen maken.

Bij Thrillcampz Waregem hechten we veel waarde aan de beleving van onze deelnemers, daarom bieden we een unieke overnachtingservaring aan in tenten. Dit zorgt voor een echt kampeeravontuur, waarbij de deelnemers dichter bij de natuur komen en genieten van een onvergetelijke ervaring onder de sterrenhemel.

Onze kampen zijn ideaal voor kinderen en jongeren die houden van avontuur en waterpret. We bieden kampen aan voor verschillende leeftijdsgroepen, waaronder kinderen en tieners. Onze kampen zijn inclusief alle benodigde apparatuur en voorzieningen, waaronder tenten, maaltijden van topkwaliteit en ervaren monitoren. We zorgen voor voldoende pauzes, zodat deelnemers de tijd hebben om uit te rusten en te genieten van snacks en drankjes.

Thrillcampz zorgt ervoor dat elke kampervaring onvergetelijk wordt. Boek nu jouw kamp in Waregem en geniet van een week vol avontuur en waterpret!