De Kust

Kampen aan zee:

Op zoek naar een onvergetelijke zomerervaring? Thrillcampz organiseert in de zomervakantie kampen aan de prachtige Belgische kust, waar je jezelf kunt onderdompelen in zon, zee en actie! Onze kampen aan zee zijn trekking kampen waarbij we met ons skatebord van het ene skatepark naar het andere skatepark gaan.

loading

Onze kampen aan de Belgische Kust:

Hey skater, ben jij klaar voor een epic skate trip langs de Belgische kust? Thrillcampz brengt je de meest kick-ass skatekampen waarbij we je meenemen naar de beste skateparken langs de kustlijn. We vertrekken in Knokke en eindigen onze trip op het einde van de week in Nieuwpoort. Op onze tocht passeren we langs de beste skate parken van De Kust.

Onze ervaren en enthousiaste skate monitoren leren je tijdens de week de beste technieken en trucs, terwijl je samen met je nieuwe skatemates op de meest unieke plekken skate. Maar we hebben meer dan alleen skaten – we bieden ook andere activiteiten aan zoals lasershooting, zwemmen in de zee, spike ball en veel meer. En wanneer je even wilt chillen, relax je in onze comfortabele tenten met de beste faciliteiten, inclusief heerlijk eten, snacks en drankjes.

Onze skatekampen aan de Belgische kust zijn meer dan alleen een skate-ervaring. Het is een kans om nieuwe vrienden te maken, te genieten van de natuurlijke schoonheid van België en te groeien als skater. Bovendien, wie weet, misschien vind je wel je nieuwe skate-crew tijdens onze kampen!

Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor onze skatekampen aan zee – het is de ultieme kans om te skaten op de meest unieke locaties en nieuwe skaters te ontmoeten. Thrillcampz staat klaar om samen met jou de vetste skate-ervaring te creëren!

kampen aan zee
kamp aan zee
skatekamp aan zee