Turnhout

Kampen in Turnhout:

Welkom bij Thrillcampz Turnhout! We zijn verheugd om onze kampen op verschillende locaties in de bruisende stad Turnhout aan te bieden. Bij Thrillcampz Turnhout hebben we voor elk wat wils, van freerunning tot gaming en skaten. En deze zomer introduceren we ons gloednieuwe Fun Factory-kamp bij Gustaaf Klimt, waar deelnemers kunnen genieten van leuke activiteiten zoals lasershooting en nog veel meer!

loading

Onze kampen in Turnhout:

Bij onze freerunning kampen leren de deelnemers de verschillende technieken van freerunning zoals salto’s, flips en andere uitdagende bewegingen. Dit is een uitdagend en leuk kamp dat geschikt is voor alle leeftijden en niveaus. Onze ervaren instructeurs zijn allemaal freerunners die enthousiast zijn om de deelnemers te begeleiden bij hun ontwikkeling en het bereiken van hun doelen.

Onze gaming kampen zijn de perfecte gelegenheid voor kinderen om hun favoriete games te spelen terwijl ze nieuwe vrienden maken. Tijdens het kamp zullen deelnemers onder begeleiding van onze monitoren hun vaardigheden verbeteren en nieuwe technieken ontdekken. We bieden verschillende gaming-kampen aan voor verschillende leeftijden en niveaus, zodat elk kind kan deelnemen en plezier kan hebben.

Voor de liefhebbers van skaten bieden we een kamp aan waar deelnemers hun vaardigheden kunnen verbeteren en nieuwe trucs kunnen leren. Onze monitoren zijn allemaal ervaren skaters en zullen ervoor zorgen dat de deelnemers op een veilige en leuke manier leren skaten. Dit kamp is geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

En als kers op de taart hebben we dit jaar ons Fun Factory-kamp Bij Gustaaf Klimt. Dit kamp biedt een breed scala aan leuke activiteiten, zoals lasershooting, spelletjes en nog veel meer. De deelnemers zullen genieten van een unieke en opwindende ervaring terwijl ze nieuwe vrienden maken en hun sociale vaardigheden ontwikkelen.

Onze kampen in Turnhout worden gehouden op verschillende locaties, zodat we deelnemers een gevarieerde ervaring kunnen bieden. Onze monitoren zijn allemaal gekwalificeerd en hebben veel ervaring in het begeleiden van kinderen en het creëren van een veilige en inclusieve omgeving waarin elk kind zich kan ontwikkelen en plezier kan hebben.

Of je nu een beginner bent of een gevorderde, onze kampen bieden een unieke kans om nieuwe vaardigheden te leren, nieuwe vrienden te maken en plezier te hebben. Schrijf je nu in voor onze kampen in Turnhout en ervaar het plezier van het leren en het maken van herinneringen op Thrillcampz.