Kontich

Kampen in Kontich :

Welkom bij Thrillcampz Kontich! Wij zijn verheugd om onze padel- en gamekampen aan te bieden op de mooiste event locatie in Kontich: Meadow! Naast het leren en spelen van padel, bieden we ook een verscheidenheid aan andere activiteiten aan zoals teambuilding en fun games om de kampen nog leuker te maken.

loading

Onze kampen in Kontich :

In Kontich organiseren we zowel game – als padelkampen. 

Onze padelkampen zijn ontworpen om kinderen van alle leeftijden het spel te leren en hun vaardigheden te verbeteren. Onze gemotiveerde monitoren en padeltrainers (i.s.m. Belgiun Padel Academy) hebben ervaring in het lesgeven en zullen hun best doen om elk kind beter te laten worden in padel. In ons padelkamp is iedereen welkom: van beginners tot gevorderde spelers, zodat elk kind op zijn eigen niveau kan leren en groeien.

Maar dat is niet alles! Naast het padelprogramma bieden we ook een scala aan teambuilding en fun games aan om de ervaring compleet te maken. Onze monitoren zullen de kinderen begeleiden bij verschillende activiteiten zoals waterspelletjes (als het Belgische weertje het toelaat), rodeo stier, sumoworstelen in pakken en nog veel meer geweldige activiteiten. Deze spellen zijn perfect om de kinderen samen te laten werken, hun creativiteit te stimuleren en hun energie kwijt te kunnen.

Thrillcampz Kontich is op Meadow de perfecte plek voor kinderen om nieuwe vrienden te maken, hun vaardigheden te verbeteren en plezier te hebben. Ons kamp biedt een geweldige manier om de zomervakantie door te brengen! Of het nu gaat om het ontdekken van padel of het spelen van leuke spellen, ons kamp biedt een onvergetelijke ervaring voor kinderen van alle leeftijden.

Schrijf je nu in voor onze padelkampen en ervaar het plezier van het spel en de vreugde van het leren op Thrillcampz in Kontich. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te verwelkomen op onze locatie.

Sfeerbeelden :

Kontich
padelkampen Kontich
kontich
Padelkampen
Padelkampen