Waarom Kiezen voor Thrillcampz ?

Fun

Op onze kampen is fun het belangrijkste woord. Een kampje geven hoeft geen rocket science te zijn. Het moet “gewoon plezant” zijn. Het moet uiteraard ook fun zijn voor de monitoren!

Gezellig

Niet alleen op kamp moet het gezellig zijn maar ook onder de monitoren. Wij bieden je niet alleen geweldige kampjes aan maar wij voorzien ook workshops, opleidingen en teambuildings.

Variatie

Wij bieden verschillende kampjes met veel variatie. We vinden het belangrijk dat iedereen zijn vaardigheden kan benutten. Hogerop binnen de organisatie kan altijd !

Wij verwachten …

Wij verwachten dat je tijdens een kampje alles kan geven om de kinderen het beste kampje te bezorgen. Dankzij jullie moeten de kinderen naar huis gaan met geweldige herinneringen. Als monitor ben je eigenlijk stiekem een klein beetje gek.

Zie je het al zitten ? TOP!


Ben je daarenboven 16 +? Heb je een attest van animator in het jeugdwerk of ben je initiator in een sporttak? Dat is zeker een grote meerwaarde!

Heb je daarnaast een hekel aan de 9-to-5 mentaliteit ?

Dan staan wij te popelen om jouw vakantie in te vullen met waanzinnige kampen!


Stel je kandidaat als monitor bij Thrillcampz door dit formulier (klik hier) in te vullen, wij nemen asap contact met je op.