Monitoren

Waarom monitor worden bij Thrillcampz?

01.

Fun

Op onze kampen is fun het belangrijkste woord. Een kamp geven hoeft geen rocket science te zijn. Het moet een leuke beleving zijn en dat niet alleen voor de kinderen maar ook zeker voor onze monitoren.

fun1

02.

Gezelligheid

Thrillcampz is voor onze monitoren veel meer dan kampen geven in de vakantieweken. Wij voorzien voor onze monitorengroep ook workshops, opleidingen, teambuildings en veel vriendschap!

kev

03.

Veel variatie

Wij organiseren kampen met veel variatie. We vinden het belangrijk dat iedereen binnnen Thrillcampz zijn/haar eigen vaardigheden kan benutten en kan tonen. Er is voor iedereen wat wils!

fun3

Wat verwachten we?

We verwachten dat je tijdens een kampweek alles geeft om de kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Als monitor ben je eigenlijk stiekem een klein beetje gek.

  • Ben je daarboven 16+?
  • Heb je een attest van animator in het jeugdwerk of ben je initiator in een sporttak? Dat is zeker een grote meerwaarde!
  • Heb jij ook zo’n hekel aan de 9-to-5 mentaliteit?

Dan staan wij te popelen om jou als toekomstige monitor te mogen verwelkomen!

Stel je kandidaat als monitor bij Thrillcampz door onderstaand formulier in te vullen. Als wij alle info ontvangen bekijken we jouw kandidatuur. Hierna ontvang je een bericht van ons!

Stel je hier kandidaat als monitor

loading