Waarom monitor worden bij Thrillcampz ?

Fun

Op onze kampen is fun het belangrijkste woord. Een kampje geven hoeft geen rocket science te zijn. Het moet “gewoon plezant” zijn en dat niet alleen voor de kinderen, maar zeker ook voor onze monitoren!

Gezellig

Thrillcampz is voor onze monitoren veel meer dan kampen geven in de vakantieweken. Wij voorzien voor onze monitoren ook workshops, opleidingen,  teambuildings en veel vriendschap!

Variatie

Wij organiseren kampen met veel variatie. We vinden het belangrijk dat iedereen binnen Thrillcampz zijn/haar vaardigheden kan benutten en kan tonen. Er is voor iedereen wat wils!

Wij verwachten …

Wij verwachten dat je tijdens een kampweek alles geeft om de kinderen een geweldige tijd te  bezorgen. Als monitor ben je eigenlijk stiekem een klein beetje gek.

  • Ben je daarenboven 16 +? 
  • Heb je een attest van animator in het jeugdwerk of ben je initiator in een sporttak? Dat is zeker een grote meerwaarde!
  • Heb jij ook een hekel aan de 9-to-5 mentaliteit ?

 

Dan staan wij te popelen om jouw vakantie in te vullen met waanzinnige kampen!

 

Stel je kandidaat als monitor bij Thrillcampz door onderstaand formulier in te vullen. Als wij alle info ontvangen bekijken wij jou kandidatuur. Hierna ontvang  je binnen de 24u een bericht van ons. 

 

 

Stel je hier kandidaat als monitor