fbpx

Over ons

Thrillcampz

Thrill campz werd eind 2020 opgericht door Yannick Smits, Kevin Beyens en Maxime Vangramberen: drie dynamische dertigers die elk vanuit hun eigen professionele functie dagelijks bezig zijn met kinderen en jeugdwerk. Zo heeft Yannick al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van kinderen- en jongerenvakanties, is Kevin zeer actief bezig als voorzitter van de grootste tennisclub van Vlaanderen en werkt Maxime als LO-leerkracht en ICT-coördinator in het onderwijs. 

Vanuit hun gedeelde passie voor jeugdwerk kwam tijdens de eerste lockdownperiode het ‘zotte idee’ om een eigen organisatie op te richten. 

Kernkwaliteiten

Vakantiekampen: een sector van 13 in een dozijn!
De visie van onze organisatie is gebouwd op volgende vier pijlers. Hiermee willen we ons onderscheiden van andere organisaties.

Wij streven naar 100% kwaliteit in onze kampen door een gevarieerd aanbod in te richten, gegeven door opgeleide monitoren.

Kinderen moeten zich tijdens hun schoolvakantie vooral kunnen amuseren! Wij bieden verschillende themakampen aan: voor ieder wat wils!

Wij streven naar een transparante communicatie met ons team, u als ouder/begeleider en de deelnemers van onze kampen. Enkel zo kunnen we het juiste verwachtingspatroon waar maken.

Als kleine organisatie kunnen wij de juiste prijssetting per kamp maken. Daardoor proberen we u steeds de scherpste prijs voor onze kampen aan te bieden.  

0
gemotiveerde organisatoren
0
SOORTEN KAMPEN IN 2022
+ 0
plaatsen in onze kampen
0
LOCATIES IN VLAANDEREN
maak kennis met

Team Thrillz

zaakvoerder
Yannick Smits

Kennen jullie Yannick al?

Yannick is het creatieve brein achter deze organisatie. Na heel wat jaren mee te draaien in andere jeugdorganisaties speelde Yannick met het idee om een organisatie in eigen beheer te starten. Binnen Thrillz is Yannick verantwoordelijk voor de inhoudelijke invulling van onze kampen. Hij zorgt er voor dat elke kamp leuke activiteiten heeft en dat deze kampen begeleid worden door super monitoren. Yannick is een vat vol energie met een hoofd vol leuke ideeën.

zaakvoerder
Kevin Beyens

Kennen jullie Kevin al?

Kevin is onze schatbewaarder, daarom is Kevin dé verantwoordelijke van het piratenkamp ;-).

Binnen het beheer van onze financiën zorgt Kevin voor de juiste investeringen, de kostenberekening, het opvolgen en betalen van de monitoren en de boekhouding. Daarnaast is Kevin ook dé man die alle inschrijvingen verwerkt en opvolgt. Heb je een vraag over een inschrijving: Kevin is de man die je zoekt!

zaakvoerder
Maxime Vangramberen

Kennen jullie Maxime al?

Als grafisch ontwerper en IT-specialist zorgt Maxime voor de promotie en reclame van onze kampen.

 

Website beheren, affiches ontwerpen, sociale media onderhouden … hij doet niets liever. Maxime is gebeten door techniek en ICT. Hierdoor verloopt de technische kant van Thrillcampz van een leien dakje. 

Follow Us

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met gebruik hiervan.