We zijn ondertussen al aan de derde week van de zomervakantie! Het is daar om stilaan tijd om al vooruit te blikken op de volgende vakantieweek van volgend schooljaar: de herfstvakantie!

Van 1 tot 5 november nodigen we jullie opnieuw uit om deel te nemen aan onze knotsgekke, avontuurlijke, gezellige en waanzinnig leuke Thrillz kampen! We bieden jullie maar liefst de keuze tussen 8 verschillende kampen: Snow & Skate, Racket Fun Mini, Racket Fun, Outdoor Fun, Game Campz, Game Campz XL, Drone Campz en STEM & 3D Campz!

Alle info over onze verschillende kampen is te vinden op https://www.thrillcampz.be/aanbod-herfst.

Nieuw in ons aanbod: het Pack Adventure:
Blijf van maandag tot vrijdag overnachten in ons adventure camp! Wij zorgen voor extra leuke avondactiviteiten, coole adventure monitoren, overnachting in tenten (indoor bij koud of slecht weer), maaltijden, nachtspel, kampvuur en zo veel meer! Dit pack kan je reserveren voor elk kamp op uitzondering van het Racket Fun Mini kamp. Wij brengen je elke dag van en naar je kamplocatie. Kostprijs: € 130 per week, all in!