Voor de realisatie van de kampjes is er een nauwe samenwerking tussen GTPA ( Gym Tennis & Padel Academy ) en Thrillz. We mogen niet enkel gebruik maken van de top accommodatie maar ook voor de organisatie van de kampjes mogen we rekenen op de ondersteuning van de gediplomeerde coaches.

Met veel succes heeft GTPA Tennis en omnisport kamp georganiseerd de afgelopen jaren. Thrillz zal de organisatie van deze kampen overnemen. In de praktijk zal er weinig veranderen. Het blijft een waanzinnig leuk sportkamp waar we nu enkele nieuwe activiteiten toevoegen en waar er naast waanzinnige trainers ook zotte monitoren rondlopen.

Dit kamp zal je alvast op de meest originele manier laten proeven van alle racketsporten.

Volgende activiteiten voegen we toe :

-lasershooten

-Mario Aces Tornooi

-Discopadel

-Crea ( voor de allerkleinsten )

-Sport Fun ( voetbal, basketbal, hockey)

-kampvuur met nachtspel

Heb je zelf nog een leuk idee ? Laat het ons zeker weten !